Proizvodi

Tko kaže da nema dovoljno PROSTORA ZA VINSKI HLADNJAK?

Dometic Drawbar

Ako tražite elegantno i kompaktno rješenje za prezentaciju i hlađenje vinskih boca, a ograničeni ste prostorom ili jednostavno želite nešto drugačije, novost dolazi iz Dometica.

Dometic Drawbar nudi svu funkcionalnost hladnjaka za vino, ali u elegantnom, kompaktnom ladičnom dizajnu namijenjenom za instalaciju u kuhinjske elemente. Drawbar ima unutarnju LED rasvjetu, jednu temperaturnu zonu podesivu od 5°C do 17°C i prikladan je za pohranu do 5 boca vina (0,75 l) bilo koje duljine i promjera do 96 mm, uključujući rizling i šampanjac. Potrošnja energije je 114-143 kWh/god., a kako bi se vino maksimalno sačuvalo, ladica je otporna na UV zrake.

Ponovno stvaranje osjećaja savršenog večernjeg izlaska u udobnosti vlastite kuhinje znači ispravne detalje. Poput otvaranja čepa dobrog vina i posluživanja na optimalnoj temperaturi, u pravom trenutku. Dometic DrawBar elegantno se uklapa u vašu kuhinju i daje jedinstveni završni dodir vašem domu. To je primamljiv detalj koji podiže svaku čašu i pretvara je u nezaboravno iskustvo.

Kompresorska tehnologija hlađenja Dometic DrawBara i ugrađena ladica za vlažnost stvaraju idealno kontrolirano okruženje za hlađenje vina prije posluživanja. Kao pioniri tehnologije hlađenja, možete vjerovati Dometicu da će pružiti pouzdanu i profesionalnu izvedbu

Drawbar dolazi u tri modela:

Dometic DrawBar 5S

Prednja strana kuhinjskog ormarića izrađuje se po mjeri za savršeno pristajanje u ostatak vaše kuhinje.

Dometic DrawBar 5S

Dometic DrawBar 5B

Prednja strana kuhinjskog ormarića izrađena je od neprozirnog stakla uvodeći dašak luksuza u vašoj kuhinji.

DrawBar 5B

Dometic DrawBar 5C

Prozirna staklena vrata koja savršeno pristaju ostatku vaše kuhinje.

Dometic DrawBar 5C