Od 1908. Solis mali kućanski aparati uspješno uvodi novu opremu za segmente kuhinje, ljepote i klimatizacije. S preko 110 godina iskustva, Solis uspješno donosi nove, sigurne i inovativne proizvode na tržište. Kao švicarskoj tvrtki s dugom i bogatom tradicijom, vrijednosti poput pouzdanosti, povjerenja i održivosti posebno su važne za Solis.

U Solisu želimo obogatiti i pojednostaviti život rješenjima koja pomažu da se doživi savršen krajnji rezultat, a istovremeno nudi optimalno korisničko iskustvo. Fokusirajući se na razumijevanje potreba korisnika i dizajn usmjeren na korisnika, Razvijamo proizvode koji nastavljaju dodavati vrijednost životima korisnika na njihovom putu od entuzijastičnih početnika do iskusnih i zahtjevnih korisnika.

Švicarski dizajn osvaja svijet

Od svog osnutka prije više od 100 godina, uspješna švicarska tvrtka Solis uvijek je ostala vjerna svojoj filozofiji i smjeru djelovanja, s ciljem obogaćivanja života potrošača visokokvalitetnim proizvodima za svakodnevnu upotrebu, koji su ujedno i ugodni, jednostavni a istovremeno učinkovito dizajniran. Štoviše, kvalitetni proizvodi Solisa nisu popularni samo na domaćem tržištu Švicarske. Solis s ponosom može reći da sada uživa dobru tržišnu poziciju u 40 zemalja svijeta.

Malo je lijepo

Kao obiteljska tvrtka s kratkim linijama, možemo slušati, reagirati i prilagoditi se odmah. Iskreno mišljenje kupaca i poslovnih partnera od vitalnog je značaja za nas, jer je to jedini način da Solis mali kućanski aparati razvija i unapređuje proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta. Tijekom desetljeća, Solis nastavlja bilježiti rezultate s istinskim inovacijama naših švicarskih dizajnera na temelju trendova i stvarnih potreba tržišta. Možemo to ostvariti.

Standard kvalitete

Švicarski dizajn tvrtke Solis predstavlja funkcionalnost, preciznost, trajnost, kvalitetu i inovativnost. Dizajnirajući proizvode koji su napravljeni da traju, Solis se protivi ‘društvu bacanja’. Od osnutka prije više od jednog stoljeća u švicarskom Zürichu proizvodi se proizvode prema švicarskom standardu kvalitete. Proizvodi marke dizajnirani su za visoku mogućnost popravka, a rezultat je produljeni životni vijek proizvoda.
Posvećenost proizvodnji kućanskih aparata profesionalne kvalitete uvijek nam je na umu. To se može vidjeti u izboru vrhunskih materijala koji se koriste u dizajnu našeg proizvoda, pametnim funkcionalnostima i optimalnim performansama, tako da možete uvijek iznova postizati najbolje rezultate.

Prikazujemo 1–12 od 95 rezultata

Solis Grind & Infuse Perfetta Black

799,00 
Aparat za espresso sa ugrađenim mlincem Tip 1019 Dragulj među espresso aparatima za perfetta šalicu kave.        

Solis Grind & Infuse Perfetta Silver

799,00 
Aparat za espresso sa ugrađenim mlincem Tip 1019 Dragulj među espresso aparatima za perfetta šalicu kave.        

Solis Chamber Vac Pro

699,00 
Uređaj za vakuumiranje Tip: 5702 Kompaktan uređaj na profesionalnoj razini koji stvara najveći mogući vakuum. U pakiranju uz uređaj uključeno: 30 vakuum vrećica 28 x 33 cm

Solis Barista Perfetta Plus Silver

499,00 
Aparat za espresso Tip 1170 Vrhunski kompaktni kućni aparat za espresso

Solis Barista Perfetta Plus Black

499,00 
Aparat za espresso Tip 1170 Vrhunski kompaktni kućni aparat za espresso

Solis Gelateria Pro Touch

449,00 
Aparat za sladoled Tip 8502 Ukusni sladoled i jogurt prikladno napravljeni kod kuće.

Solis Barista Perfetta Plus Red

424,15 
Aparat za espresso Tip 1170 Vrhunski kompaktni kućni aparat za espresso

Solis Teppanyaki@Home

299,00 
Stolni roštilj Tip 795 Pripremite autentična teppanyaki i plancha jela za vlastitim stolom!        

Solis Deli Grill

299,00 
Stolni roštilj Tip 7951 Stolni roštilj od nehrđajućeg čelika za spontanu roštilj zabavu          

Solis Cool Air

279,00 
Rashladni uređaj Tip: 7587 Hladite se suptilno uz inovativni, ekološki prihvatljiv sustav hlađenja ventilatora i rashladnog uređaja SOLIS Cool Air.

Solis Combi Grill 3 in 1

249,00 
Stolni roštilj Tip 796 Raclette sa švicarskim sirom, stolni roštilj i fondu za do 8 osoba         

Solis Juice Fountain Compact

229,00 
Sokovnik Tip 8451 Kompaktni sokovnik s programima za tvrde i mekane komade voća i povrća.