Nova ideja
1978. godine, James Dyson bio je nezadovoljan učinkovitošću svog usisavača. Rastavio ga je i otkrio da je vrećica začepljena prašinom što je uzrokovalo pad usisne snage. Nedavno je bio napravio industrijski ciklonski usisavač za svoju tvornicu koji odvajačestice boje iz zraka uz pomoć centrifugalne sile. Da li bi isti princip mogao funkcionirati na usisavaču? Prionuo je na posao. Pet godina i 5127 prototipova poslije, izumio je prvi usisavač na svijetu bez vrećice.

Dyson proizvodi danas
Danas se Dyson uređaji nalaze u preko 65 zemalja u svijetu. Od jednog čovjeka i jedne ideje narasli su u tehnološku tvrtku s preko 1000 inženjera diljem svijeta. Ali i dalje ne mirujuju. U srži tvrtke je uvijek-rastući broj inženjera i znanstvenika. Više ideja. Više izuma.

Dysonovi inženjeri
Dysonovi inženjeri i znanstvenici u Velikoj Britaniji, Singapuru i Maleziji posvećeni su osmišljavanju i poboljšavanju uređaja. Dolazi iz raznih područja: dinamika fluida, robotika, akustika, elektronika i mikrobiologija. Svaki je stručnjak u svom području. Radeći zajedno, osiguravaju da uređaji nadmaše u radu ostale usisavače te da su napravljeni da traju.

Dyson proizvodi Diljem Svijeta
Od Malmesburya do Malezije i Chicaga do Singapura, imaju timove po cijelom svijetu. Svaki od njih ima važnu ulogu u uspjehu tvrtke. Nedavno su invenstirali u postojenje za gradnju motora u Singapuru. Jedina svrha mu je precizna proizvodnja svakog Dyson digitalnog motora – ključ tehnologije u srcu najnovijeg uređaja.

Istraživanje, dizajn i razvoj
Prva istraživanja, dizajn i razvoj tehnologija odvijaju se u sjedištu Dysona u Malmesburyu, Engleska. Ovdje James D. i njegov tim inženjera svaki dan naporno rade tražeći načine da stvari rade bolje.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Dyson Tool Kit
set nastavaka za usisavač

29,00 
Komplet nastavaka za dyson usisavače Oštećena kutija!

Dyson V10 Absolute New

569,00 
Bežični štapni usisavač

Dyson Home Kit
set nastavaka za usisavač

29,00 
Komplet nastavaka za usisavač

Dyson V8 Absolute

479,00 
Bežični štapni usisavač