Solis Plus je marka tvrtke Saniteh koja predstavlja ishodišno mjesto za high-tech male kućanske aparate urbanog modernog dizajna kao i visoko kvalitetnu opremu hotelskih soba, vila i apartmana.

Naš visokomotivirani prodajni tim pruža usluge kupcima, investitorima, hotelijerima, trgovcima, ​​vodoinstalaterima, inženjerima i arhitektima stručnim projektnim savjetima. Dostava tehničke dokumentacije, kataloga i uzoraka naša je uobičajena prodajna potpora. Izložbeni salon opremljen je širokim izborom najnovijih uređajima u funkciji.

Kroz sve ove godine poslovanja stvorili smo prepoznatljiv brend SANITEH koji je izgrađen kroz entuzijazam i trud ljudi koji rade i uživaju u svom poslu.

 O Solis proizvodima

Od 1908. Solis uspješno uvodi male kućanske aparate za segment kuhinje, ljepote i kontrole zraka u prostoriji. S više od 110 godina iskustva, Solis uspješno donosi nove, sigurne i inovativne proizvode na tržište. Kao švicarska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom, vrijednosti poput pouzdanosti, povjerenja i održivosti posebno su važne za Solis.

U Solisu želimo obogatiti i pojednostaviti život rješenjima koja pomažu da se doživi savršeni krajnji rezultat, a istovremeno nudimo optimalno korisničko iskustvo. Usredotočujući se na razumijevanje potreba korisnika i dizajn usmjeren na korisnika, Solis razvija proizvode koji nastavljaju dodavati vrijednost životima korisnika na njihovom putu od entuzijastičnih početnika do iskusnih i zahtjevnih korisnika.

Švicarski dizajn osvaja svijet

Od svog osnutka prije više od 100 godina, uspješna švicarska tvrtka Solis uvijek je ostala vjerna svojoj filozofiji i smjeru djelovanja, s ciljem obogaćivanja života potrošača kvalitetnim proizvodima za svakodnevnu upotrebu, koji su također ugodni, jednostavni i istodobno učinkovito dizajniran. Štoviše, kvalitetni proizvodi Solis nisu popularni samo na domaćem tržištu u Švicarskoj. Solis s ponosom može reći da sada ima dobru tržišnu poziciju u 40 zemalja svijeta.

Malo je lijepo

Kao obiteljska tvrtka s kratkim linijama, možemo odmah slušati, reagirati i prilagoditi se. Iskreno mišljenje kupaca i poslovnih partnera Solisa je od vitalnog značaja, jer je to jedini način da Solis razvija i unapređuje proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta. Tijekom desetljeća, Solis nastavlja postići istinske inovacije koje su izradili naši švicarski dizajneri na temelju trendova i stvarnih potreba tržišta.

Standard kvalitete

Švicarski dizajn označava funkcionalnost, preciznost, izdržljivost, kvalitetu i inovativnost. Dizajnirajući proizvode koji su izgrađeni da traju, Solis se suprotstavlja ‘društvu odbacivanja’. Od svog osnutka prije više od stoljeća u švicarskom Zürichu, proizvodi se proizvode prema Solis standardu kvalitete. Proizvodi marke dizajnirani su za visoku popravljivost, a rezultat je produljeni vijek trajanja proizvoda.

Posvećenost proizvodnji kućanskih aparata profesionalne kvalitete uvijek nam je na umu. To se može vidjeti u odabiru vrhunskih materijala korištenih u dizajnu naših proizvoda, pametnim funkcionalnostima i optimalnim performansama, tako da možete postići najbolje rezultate, uvijek iznova.