Posude, kutije i čepovi za vakuumiranje
Jeste li znali da hranu možete zadržati svježom do 8 puta duže ako je vakuumirate? Kao rezultat toga, ne samo da ćete smanjiti bacanje hrane, već ćete u isto vrijeme i uštedjeti novac.
Još jedna važna prednost vakuumskog pakiranja hrane je njezino svojstvo očuvanja arome: vakuumsko zatvaranje zaključava sve okuse dok istovremeno štiti hranu od kontaminacije neželjenim mirisima.
Posude i kutije za vakuumiranje prikladne su za vakuumiranje svježe i suhe hrane poput voća, povrća i žitarica, kao i pasiranog voća, a savršeno su rješenje posebno za tekuću hranu osjetljivu na pritisak.
Solis vakuum posude dizajnirane su za dugotrajnu upotrebu. Proces vakuumiranja odvija se pomoću usisnog crijeva koje je uključeno u set i može se pričvrstiti na zračni ventil na poklopcu spremnika za izvlačenje zraka.
Jeste li donijeli svježu ribu, sočne jagode ili pikantni sir s tržnice? Skuhali ste nekoliko porcija, ali ne želite sve pojesti odmah? Solis posude i kutije za vakuumiranje pomažu vam da svakodnevno pohranjujete svježe kupljenu ili otvorenu hranu, kao i ostatke hrane.
Čuvanje hrane u vakuum posudama u zamrzivaču čak štiti i od ozeblina zamrzivača.
Solis vakuum posude također su savršene za brzo i učinkovito mariniranje mesa, ribe ili povrća u samo nekoliko minuta. Solis aparati za vakuumiranje opremljeni funkcijom mariniranja održavaju vakuum nekoliko minuta, zatim ispuštaju zrak, dopuštajući hrani da odstoji nekoliko sekundi. Ovaj postupak će se ponoviti nekoliko puta kako bi se marinada dovoljno upila.
Naše vakuum posude rade sa svim Solis aparatima za vakuumiranje koji imaju priključak za crijevo i funkciju mariniranja. Sve Solis vakuum posude izrađene su od materijala koji je siguran za hranu i ne sadrži BPA – zajamčena sigurnost i kvaliteta.