Ako nemate klima uređaj i trebate rashladiti prostoriju što je prije moguće, morate postaviti pitanje da li su rashladni uređaji pravo rješenje za vas. Stručnjaci vode računa o tome koliko dobro rade, koliko su učinkoviti i jesu li jednostavni za korištenje. Prijenosni klima uređaj najbolji je odabir ako ne možete ugraditi fiksni klima uređaj u svoj prostor zbog ograničenog dizajna. Također je bolji izbor ako želite mobilni klimatizacijski uređaj koji se može premještati iz sobe u sobu ili pohraniti na kraju sezone.

Solis rashladni uređaji nude mogućnost brzog hlađenja prostora uz malu potrošnju električne energije. Postavljanje je obično brzo i bezbolno. Većina prijenosnih rashladnih uređaja ima razinu decibela u rasponu od 40-60 dB. Nekoliko čimbenika može utjecati na ukupnu razinu buke vašeg prijenosnog rashladnog uređaja. Gdje je u prostoriji postavljen uređaj, pri kojoj brzini jedinica radi i mogućnosti zvučne izolacije ili smanjenja buke samog uređaja.

Prikazuje se jedan rezultat

Solis Cool Air

279,00 
Rashladni uređaj Tip: 7587 Hladite se suptilno uz inovativni, ekološki prihvatljiv sustav hlađenja ventilatora i rashladnog uređaja SOLIS Cool Air.