Što može biti opuštajuće od toplinske terapije za smirivanje bolova u mišićima i zglobovima? Terapija toplinom pomaže u ublažavanju bolova u leđima i koljenima poboljšavajući cirkulaciju krvi u zahvaćenom području. Poboljšana cirkulacija krvi donosi više kisika, bijelih krvnih stanica, trombocita i esencijalnih hranjivih tvari za popravak oštećenog tkiva. Umiruje nelagodu i povećava fleksibilnost mišića. Terapija toplinom pomaže u upravljanju boli i nelagodom uzrokovanom ukočenim i bolnim mišićima i zglobovima.

Terapija toplinom kod kuće moguća je uz pomoć električne grijaće podloge. Električne grijaće podloge učinkovite su u ublažavanju bolova u leđima, bolova u mišićima uslijed vježbanja i grčeva.

Postoje mnoge prednosti i namjene grijaćih podloga koji mogu pomoći u ublažavanju bolova, grčeva i ukočenosti mišića. Grijaće podloge su oblik toplinske terapije koji potiče dosljednu cirkulaciju kroz tijelo. Kada se suočite s ozljedom, grijaća podloga izvrstan je način za smanjenje nelagode u mišićima ili zglobovima.

Još jedna prednost grijaćih podloga je da su izuzetno praktične; Prijenosne su i mogu se koristiti bilo gdje ako imate izvor napajanja. Korisnici mogu prilagoditi razinu topline potrebnu za ublažavanje bolesti ili liječenje. Potražite značajku automatskog isključivanja kada kupujete grijaću podlogu kako biste spriječili opekline i pregrijavanje ako zaspite na grijaču.

Prikazuje se jedan rezultat

Solis Thermopad grijaća podloga

69,00 
Grijaća podloga Tip 2260 Ova periva grijaća podloga pomaže vam ugrijati se u hladnim zimskim danima.