Teppanyaki roštilji idealni su za pripremu orijentalnih jela poput popularnog tradicionalnog japanskog teppanyakija, ali su također prikladni za pečenje plancha direktno za vašim stolom. Kuhajte i poslužite hranu za grupe do 4 osobe. Pripremite različite vrste hrane u isto vrijeme s posebno podesivim toplinskim zonama ploče za roštilj. Snaga od 2000 W, ovim roštiljima treba samo malo vremena da se zagriju na odabranu temperaturu. Idite na vrhunsko teppanyaki iskustvo kod kuće!

Kompaktan, jednostavan i čist – električni roštilj Solis Deli idealan je za spontanu zabavu s roštiljem vani na verandi ili u kuhinji. Postavite ploče za roštilj, uključite roštilj, pustite da se zagrije i spremni ste.

Temperatura dviju gril ploča može se podešavati bezstupanjsko i odvojeno, tako da se sve vrste jela na žaru mogu optimalno pripremiti od mesa do povrća. Uklonjivi štitnik od špricanja štiti okoliš od neugodnih masnih mrlja. Osim toga, prilikom pečenja na električnom roštilju nema neugodnog dima i mirisa.

Budući da ponekad ima previše ukusnih jela za biranje, Combi Grill 3in1 višenamjenski roštilj vam pruža sve što vam je potrebno za raznolik obrok. Varijacije od fonduinga, pečenja na roštilju i za korištenje kao mini pećnica (švicarski raclette) sve u isto vrijeme.

Bez obzira koliko su ukusi vaših gostiju na večeri različiti, uz ovaj stolni fondue roštilj uvijek postoji prava hrana za svakoga.

Stolni električni roštilji 5-u-1 najsvestraniji su stolni roštilji u našem asortimanu Solis. Iznenadite svoje goste ukusnim mogućnostima funcookinga 2.0, s nečim ukusnim za svakoga. Od hrskave pizze preko kremastog lososa do slatkih palačinki. Uživajte u raznovrsnosti švedskog stola – za vlastitim kuhinjskim stolom.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Solis Deli Grill

299,00 
Stolni roštilj Tip 7951 Stolni roštilj od nehrđajućeg čelika za spontanu roštilj zabavu          

Solis Teppanyaki@Home

299,00 
Stolni roštilj Tip 795 Pripremite autentična teppanyaki i plancha jela za vlastitim stolom!        

Solis 5 in 1 Table Grill for 8

249,00 
Stolni roštilj Tip 791 Stolni roštilj za raclette, mini wok, palačinke i pečenje pizza            

Solis Combi Grill 3 in 1

249,00 
Stolni roštilj Tip 796 Raclette sa švicarskim sirom, stolni roštilj i fondu za do 8 osoba         

Solis 5 in 1 Table Grill for 4

143,20 
Stolni roštilj Tip 7910 Stolni roštilj za raclette, mini wok, palačinke i pečenje mini pizza