Kućni aparat za sladoled pomoći će vam da se rashladite nakon vrućeg ljetnog dana i omogućiti vam da budete kreativni u kuhinji uz voćne sorbete i različite okuse sladoleda. I dok slatku poslasticu tehnički možete napraviti bez modernog stroja, kućni aparat za sladoled čini proces mnogo lakšim jer samo morate uliti sastojke i obično pustiti da uređaj sam odradi posao.

Aparat za sladoled je uređaj koji okreće i hladi središnji spremnik, omogućujući smjesi kreme da postane sladoled. Osim ove upotrebe, kuhari također mogu koristiti ovaj uređaj za izradu sorbeta, gelata i sladoleda bez mliječnih proizvoda. Dostupni su mnogi recepti za sladoled koji koriste širok izbor sastojaka, a svi se mogu napraviti sa Solis aparatom za sladoled.

Kompresorski aparati za sladoled također su poznati po svojoj sposobnosti brzog miješanja bez prethodnog smrzavanja sastojaka. Sve što trebate učiniti je dodati svoje sastojke, postaviti i pustiti jedinicu da učini svoju magiju. Upravo je metoda brzog smrzavanja učinila ovu vrstu aparata za sladoled vrlo popularnom. To znači da možete uštedjeti vrijeme i troškove energije. Kompresorski aparati za sladoled potpuno su automatizirani u svojim procesima bez potrebe da vi radite bilo što. Nakon što ste dodali svoje sastojke, postavili postavke i uključili jedinicu, sladoled će se brzo napraviti. Aparat za sladoled dolazi s posudom s ručkom i dvostrukom izolacijom za smanjenje buke i kondenzacije.

Prikazuje se jedan rezultat

Solis Gelateria Pro Touch

449,00 
Aparat za sladoled Tip 8502 Ukusni sladoled i jogurt prikladno napravljeni kod kuće.