Nova ideja
Godine 1978. James D. bio je nezadovoljan učinkom svog usisavača. Rastavio sam je i otkrio da je vrećica začepljena prašinom zbog čega je snaga usisavanja pala. Nedavno je napravio industrijski ciklonski usisavač za svoju tvornicu, koji koristi centrifugalnu silu za odvajanje čestica boje iz zraka. Može li isti princip funkcionirati na usisavaču? Prionuo je na posao. Pet godina i 5127 prototipova kasnije, izumio je prvi svjetski usisavač bez vrećice.

Proizvodi danas
Danas se Dyson uređaji nalaze u više od 65 zemalja diljem svijeta. Dyson je izrastao od jednog čovjeka i jedne ideje do tehnološke tvrtke s više od 1000 inženjera diljem svijeta. Ali ipak ne miruje. U središtu tvrtke je sve veći broj inženjera i znanstvenika. Više ideja. Više izuma.

Dysonovi inženjeri
Inženjeri i znanstvenici u Velikoj Britaniji, Singapuru i Maleziji posvećeni su dizajniranju i poboljšanju Dyson uređaja. Dolazi iz različitih područja: dinamike fluida, robotike, akustike, elektronike i mikrobiologije. Svatko je stručnjak u svom području. Radeći zajedno, osiguravaju da Dyson strojevi nadmašuju druge usisavače i da su napravljeni da traju.

Proizvodi diljem svijeta
Od Malmesburyja do Malezije i Chicaga do Singapura, Dyson ima timove diljem svijeta. Svaki od njih ima važnu ulogu u uspjehu tvrtke. Dyson je nedavno uložio u tvornicu za proizvodnju motora u Singapuru. Njegova jedina svrha je precizna izrada svakog digitalnog motora – ključna tehnologija u srcu najnovijeg Dysonovog uređaja.

Istraživanje, dizajn i razvoj
Prvo istraživanje, dizajn i razvoj tehnologija odvija se u Dysonovom sjedištu u Malmesburyju u Engleskoj. Ovdje James D. i njegov tim inženjera naporno rade svaki dan kako bi pronašli načine za bolje performanse.

Prikazuje se svih 5 rezultata

Dyson Tool Kit
set nastavaka za usisavač

29,00 
Komplet nastavaka za dyson usisavače Oštećena kutija!

Dyson V10 Absolute New

569,00 
Bežični štapni usisavač

Dyson Home Kit
set nastavaka za usisavač

29,00 
Komplet nastavaka za usisavač

Dyson V8 Absolute

479,00 
Bežični štapni usisavač