Poslužite svoje goste u stilu
Dometic MoBar je ultimativni mobilni bar za vaš životni prostor na otvorenom. Profesionalno ocijenjen s bezvremenskim vrhunskim patentiranim dizajnom. Ne ugrožava stil zbog funkcionalnosti ili praktičnosti, omogućujući domaćinima i njihovim gostima druženje na otvorenom bez propuštanja trenutka.

Okupite ljude
Domaćin okupljanja s prijateljima i obitelji jedno je od najvećih životnih zadovoljstava, ali nije bez izazova – osobito u otvorenom okruženju. Sa svojim svestranim značajkama dizajna, stilskim mogućnostima prezentacije i vrhunskim učinkom hlađenja, Dometic MoBar središnja je točka za okupljanje ljudi, a istovremeno osigurava brigu o gostima.

Stvoren za kretanje
Za razliku od ugrađenih rješenja, Dometic MoBar je potpuno mobilan proizvod koji nudi neviđene razine pogodnosti. MoBar se lako pomiče zahvaljujući kotačima za teške uvjete rada i ergonomskoj ručki, tako da se može postaviti u središte bilo kojeg događaja na otvorenom.

Napravljeno da traje
Dometic MoBar napravljen je da traje. Izrađen od komercijalno klasificiranog nehrđajućeg čelika 304, može izdržati sve vremenske uvjete, pa čak i svečane prilike s najvećim brojem ljudi. Anodizirane aluminijske ručke, šarke za meko zatvaranje, kotači za teške uvjete rada i rotirana izolacija doprinose izdržljivosti ovog vrhunskog vanjskog centra za piće. Sve ga to čini vrhunskim proizvodom za vrhunsko iskustvo.

Koriste ga profesionalci
Asortiman Dometic MoBar savršen je mobilni centar za piće koji služi i impresionira goste hotela i restorana. Razvijen u suradnji s profesionalnim barmenima s odvojivim stalcima i dodatnim posudama za mrvljeni led i ukrase za pametno skladištenje leda i posuđa. Opremljen je da ispuni zahtjeve svake velike ili male prigode.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Dometic MoBar 50 S

1.061,00 
Organiziranje druženja s obitelji i prijateljima jedan je od najvećih životnih užitaka, ali nije bez izazova. Vrhunski mobilni bar za zabavu na otvorenom, Dometic MoBar 50S se kotrlja tamo gdje je zabava. Dizajniran i izrađen prema profesionalnim standardima, svaki dizajn nudi izvanredne performanse, elegantnu konstrukciju od nehrđajućeg čelika i otpornost na vremenske uvjete. Cijena i isporuka na upit

Dometic MoBar 550 S

5.839,00 
DometicMoBar 550 je ultimativan mobilni bar vrhunske kvalitete za posluživanje pića na otvorenom, dizajniran u suradnji sa profesionalnim barmenima, dizajnerski izvrstan – Red Dot 2021. nagrada za brend dizajn. Cijena i isporuka na upit

Dometic MoBar 300 S

3.716,00 
Dometic MoBar 300 je vrhunski mobilni bar za vaš vanjski životni prostor. Mobar300 odlikuje profesionalnost, izvrsni vrhunski dizajn, bez restrikcije stila zbog funkcionalnosti ili praktičnosti, omogućujući domaćinima i njihovim gostima da se druže na otvorenom bez propuštanja zajedničkih trenutka s gostima. Cijena i isporuka na upit