B-Tray asortiman je nizozemska obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Putovanje B-Traya počinje 2008. godine kao dobavljač interno dizajniranih i proizvedenih ugostiteljskih pladnjeva. Kada je 2008. godine napravljen prvi B-Tray za ugostiteljstvo, postavili su temelje svog uspjeha. Zbog svih pozitivnih povratnih informacija i velike potražnje za proizvodima za luksuzne sobe, postupno su počeli dizajnirati i razvijati sve više i više poslužavnika za kavu i čaj, zajedno s ostalim dodacima za hotelske sobe. B-Tray asortiman proširili su držačima za prtljagu, centrima za peglanje, sušilima za kosu i kupaonskim vagama.

B-TRAY je iz lokalnog dobavljača izrastao u globalnog igrača na području luksuznih soba. Uz pomoć svoje velike mreže međunarodnih klijenata, ugostiteljskih profesionalaca i preprodavača, ponosni su što posluju u više od 100 zemalja! Njihova referentna lista uključuje neke od najboljih hotela na svijetu. Uz (međunarodne) hotelske lance, pojedinačne hotele i krstarenja, oni sve više opskrbljuju ustanove orijentirane na usluge kao što su bolnice, starački domovi i sveučilišta.

Dosljedna kvaliteta i oko za detalje. Svaki aspekt je razrađen s najvećom preciznošću za savršen izgled.

Njihovi timovi za dizajn proizvoda imaju dugogodišnje iskustvo u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji. Dizajniraju imajući na umu hotele i njihove goste. Kvaliteta, sigurnost i jednostavnost korištenja najvažniji su u dizajnu.

Prikazuje se jedan rezultat

B-Tray Start

129,00 
Nespresso aparat za kavu